Ramsløksild

Vi har fylt glasset til randen med rause biter av marinert sild, i en frisk yoghurtsaus med norsk ramsløk og krydder. Knasende lodderogn gjør matopplevelsen komplett.

Sild
350 gram
Kjølig 0–4 °C

Næringsinnhold

Per 100 gram:

Energi 1292 kJ (312 kcal)

Fett 26 g,

– hvorav mettede fettsyrer 3,6 g

Karbohydrater 12 g,

– hvorav sukkerarter 11,5 g

Protein 7,4 g

Salt 2,2 g

Ingredienser

Saus (55 %), (matyoghurt (melk), rapsolje, vann, eggeplomme, eddik, sennep, salt, sukker, fortykningsmiddel (E412, E415) konserveringsmiddel (E202, E211), surhetsregulerende middel (E296, E330), lodderogn, løkpulver, hvitløkspulver, ramsløk), marinerte sildebiter (45 %) (sild, vann, salt, sukker, eddik, krydder (sandeltremel, pepper, allehånde, kanel, ingefær, muskat, nellik, konserveringsmiddel (E211, E200)), oregano, laurbær, rødbetpulver).

Allergener:
  • Melk
  • Eggeplomme
  • Sennep
  • Lodderogn
  • Sild

Oppskrifter

Silda er god som den er, og en skikkelig spennende ingrediens i andre retter. La deg inspirere til å spise fisk hver dag.