Rekekabaret

Gjendemsjø Rekekabaret er tilberedt på den klassiske måten, med store og ferske reker, friske grønnsaker og egg. Ingrediensene ligger i smakfull aspik, og nytes både alene og på brødskiva. En dekorativ rett både til 17. maifrokosten og til hverdags.

Kabaret
300 gram
Kjølig 0–4 °C

Næringsinnhold

Per 100 gram:

Energi 199 kJ (47 kcal)

Fett 1,1 g,

– hvorav mettede fettsyrer 0,6 g

Karbohydrater 1,9 g,

– hvorav sukkerarter 0,7 g

Protein 7,4 g

Salt 1,6 g

Ingredienser

Aspik (vann, gelatin (svin), salt, gjærekstrakt, konserveringsmiddel (E202, E211), sukker, aroma, soyasaus, krydder, surhetsregulerende middel (E330)), erter og gulrøtter, fiskepudding (fisk, melk, tapiokastivelse, rapsolje, eggehvite, krydder (bl.a. løpestikke og muskatblomme), vann, salt, fortykningsmiddel (E401)), reker, asparges, crabsticks (surimi, fisk, stabilisator (E420, E452), sukker), eggehvite, maisstivelse, hvetestivelse, sukker, rapsolje, modifisert stivelse, salt, hvetefiber, smaksforsterker (E635), fargestoff (E120, E160c), vann), egg.

Allergener

  • Skalldyr
  • Fisk
  • Melk
  • Egg
  • Hvete

Oppskrifter

Silda er god som den er, og en skikkelig spennende ingrediens i andre retter. La deg inspirere til å spise fisk hver dag.