15 min
Kaldrøkt hel makrell
Kaldrøyking gir en litt mildere røyksmak enn den varme metoden. Vi bruker hel filet av makrell, fisket utenfor Ellingsøy. Nydelig sammen med rødbeter og kapers.
Makrell
ca. 385 gram
Kjølig 0–4 °C
Kaldrøyking gir en litt mildere røyksmak enn den varme metoden. Vi bruker hel filet av makrell, fisket utenfor Ellingsøy. Nydelig sammen med rødbeter og kapers.
Per 100 gram:
Energi 1005 kJ (242 kcal)
Fett 18,8 g,
– hvorav mettede fettsyrer 3,8 g
Karbohydrater 0 g,
– hvorav sukkerarter 0 g
Protein 18,2 g
Salt 5,3 g
Makrell (Sccmber Sccmbrus), (96 %), salt, naturlig røyk.
Silda er god som den er, og en skikkelig spennende ingrediens i andre retter. La deg inspirere til å spise fisk hver dag.