Tomatsild

Vi synes at tomatsilda er best når sausen har litt substans, og er tykk nok til at den ligger godt på brødskiva. Vi bruker rikelig med store biter av marinert sild, tomatpuré og krydder. Vi sparer ikke på de gode ingrediensene, for at du skal få mye sild og god smak i hver bit.

Sild
365 gram
Kjølig 0–4 °C

Næringsinnhold

Per 100 gram:

Energi 658 kJ (156 kcal)

Fett 4,8 g,

– hvorav mettede fettsyrer 1 g

Karbohydrater 24 g, 

– hvorav sukkerarter 23 g

Protein 4,2 g

Salt 2,1 g

Ingredienser

Tomatsaus (47%) (tomat-puré, sukker, vann, eddik, rapsolje, koriander, fortykningsmiddel (E412, E415), konserveringsmiddel (E202, E211), surhetsregulerende middel (E296, E330)), marinerte sildebiter (41%), fisk (sild (Clupea harengus), vann, sukker, salt, eddik, krydder (sandeltremel, muskat, allehånde, kanel, pepper, nellik, ingefær), oregano, laurbær, rødbetpulver, konserveringsmiddel (E200, E211)), løk (12%).

Allergener:
  • Sild

Oppskrifter

Silda er god som den er, og en skikkelig spennende ingrediens i andre retter. La deg inspirere til å spise fisk hver dag.